Hokejisté Tatranu zdolali B Benátky n. J. a mají jistou baráž o postup do KLM

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – Tatran Sedlčany hostil v neděli 4. února na domácím zimním stadionu ve 14. kole Krajské soutěže mužů (KSM) soupeře ze skupiny Sever, mužstvo HC Benátky nad Jizerou B. Dvě třetiny zápasu padaly branky jen do sítě gólmana Benátek, třetí třetinu střelecky ovládli hosté. Ti nejprve ve třetí třetině snížili na 5:1, vzápětí domácí přidali šestou branku. Pak už skórovaly jenom Benátky, které daly další dvě branky a upravily konečný stav na 6:3 (2:0, 3:0, 1:3).

Při porážce Žebráku s Kralupy to znamenalo, že Tatran Sedlčany si dvě kola před koncem základní části Krajské soutěž mužů zajistil postup do play-off o postup do Krajské ligy mužů (KLM). O příštím víkendu zajíždí Tatran do Velkých Popovic, kde se utká v 15. kole s B týmem Popovic. Základní část KSM uzavřou sedlčanští hokejisté doma v sobotu 17. února utkáním s Božeticemi.

Následně se sedlčanští fanoušci mohou těšit na další tři domácí utkání baráže o postup do Krajské ligy mužů (KLM). Ty by měly být sehrány podle rozpisu baráže na sedlčanském zimním stadionu v neděli 25. února (s posledním týmem skupiny Západ KLM), 4. března (HK Kralupy nad Vltavou) a 11. března (s posledním týmem skupiny Východ KLM). Z play-off postupují do KLM první dva týmy.