Tatran hostí favorizovaný FK Motorlet

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – Fotbalová Divize pokračuje o víkendu 22. kolem, ve kterém čeká ve skupině A fanoušky hned několik velmi zajímavých zápasů. Kromě dvou jihočeských derby je to například i souboj prvního Hořovicka s třetími Karlovými Vary a také nedělní duel Tatranu Sedlčany s FK Motorlet Praha. Tedy týmem, který je momentálně v tabulce druhý a stále myslí na postup do ČFL. Tatran tak čeká po zatím třech nevýrazných domácích výkonech nelehký úkol.

„Motorlet dohání vedoucí Hořovicko, takže nás nebude čekat nic jednoduchého, ale máme co napravovat z posledních dvou kol. Věřím, že na toto utkání dorazí i hodně našich fanoušků, kteří nás poženou za vítězstvím,“ uvedl pro web fotbalunas.cz Tomáš Senft, záložník týmu TJ Tatran Sedlčany. V utkání, které začíná v 17 hodin, budou domácím chybět zranění gólman Capouch a záložník Matoušek.

Nad třemi jarními domácími výkony sedlčanských fotbalistů proti týmům z konce tabulky se nedávno zamyslel i Jiří Voráček, vedoucí mužstva: „Hráči to prostě podcenili, asi si mysleli, že se soupeř porazí sám! Proti Třeboni jsme si nevypracovali žádnou šanci, proti Milevsku jsme je zase zahazovali a proti Jindřichovu Hradci to byla hrůza. Dříve jsme mužstvo omlouvali že je mladé, dneska už to neplatí. Mužstvo je vyzrálé a zkušené a za špatné výkony je nic neomlouvá.“