Hokejistům se nedaří, zatím nevyhráli

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – Středočeská krajská soutěž v ledním hokeji mužů odstartovala svou novou sezonu 2014/2015 koncem září. O právě uplynulém třetím říjnovém víkendu pokračovala už čtvrtým soutěžním kolem.V něm hokejisté Tatranu Sedlčany hostili v neděli 19. října na domácím ledě mužstvo SK Sršni Kutná Hora. Přestože domácí chtěli konečně v tomto ročníku uspět, hokejisté z Kutné Hory byli proti a utkání tak skončilo výsledkem 2:8 (0:2, 1:4, 1:2).

První třetina byla vcelku ještě herně vyrovnaná, v úvodu druhé třetiny domácí snížili dokonce na 1:2. Pak už však jasně dominovali hosté a Tatranu téměř nepůjčili puk. Ti dvěma brankami Tvrdíka a po jedné Vaňka a Pipka zvýšili do konce druhé třetiny vedení na pro Tatran hrozivých 1:6. Třetí třetina se proto v poklidu už jen dohrávala. Zvláště když hosté přidali Vaňkem sedmý gól. Tři minuty před koncem snížili domácí na 2:7, definitivní podobu skóre 2:8 určil kutnohorský Charvát.

Ani předchozí zápasy se hokejistům Tatranu Sedlčany v nejnižší krajské soutěž nevydařily. V prvním kole při lichém počtu mužstev měli volno. Ve svém úvodním zápase druhého kola prohráli na zimním stadionu ve Slaném s mužstvem SK Velc Žilina 3:6. Podobně se jim nevedlo ani ve třetím kole na domácím zimním stadionu, kde je před týdnem přehrál tým z jihočeských Božetic 2:3. Hokejisté Tatranu Sedlčany tak i nadále čekají na svou první výhru. V průběžné tabulce nejnižší krajské soutěž jim patří předposlední desáté místo.