Mezi nejlepší středočeské sportovce se řadí i dva závodníci ze studia Dvojka

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

STŘEDNÍ ČECHY – Středočeský kraj, ve spolupráci se Středočeskou krajskou organizací ČUS, vyhlásil začátkem roku 2019 anketu o nejúspěšnějšího sportovce Středočeského kraje za rok 2018. Cílem projektu bylo ocenění nejlepších současných i bývalých sportovců Středočeského kraje jak v dospělých, tak v mládežnických kategoriích. Dále pak trenérů a funkcionářů za jejich celoživotní přínos pro sport.

Do ankety bylo nominováno celkem 145 sportovců a družstev v osmi kategoriích. Slavnostní galavečer, při kterém proběhlo vyhlášení výsledků ankety Sportovec Středočeského kraje 2018 spolu s oceněním nejlepších sportovců, se uskutečnil ve čtvrtek 4. dubna v sále Kulturního informačního centra Benešov za účasti vrcholných představitelů Středočeského kraje, Krajské organizace České unie sportu, města Benešov a významných osobností a legend českého sportu.

Všichni nominovaní sportovci obdrželi pamětní plaketu a věcnou cenu. Vyhodnocení nejlepší sportovci obdrželi diplom – pamětní list a hodnotnou odměnu. Mezi úspěšné sportovce Středočeského kraje se zařadili i závodníci ze sedlčanského Aerobik studia Dvojka. V kategorii jednotlivců dosáhla na pěkné sedmé místo Veronika Šeráková, v kategorii jednotlivců Talent obsadil Luboš Hanus osmou příčku. Oba závodí ve sportovním aerobiku.

Autor/zdroj: Středočeský kraj