Hokej: Tatran porazil Rakovník B 10:1 a je jednou nohou v semifinále play-off

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – Krajská hokejová soutěž, která se dostala do vyřazovací části, měla v sobotu 16. února na programu první čtvrtfinálové zápasy. Tatran Sedlčany zajížděl na led zimního stadionu v Rakovníku, kde se utkal s domácím B týmem, který v základní skupině Sever skončil na třetím místě. Zápas o postup do semifinále se stal jednostrannou záležitostí hostů ze Sedlčan, kteří zvítězili vysoko 10:1.

Odveta se hraje v neděli 17. února na zimním stadionu v Sedlčanech a domácí Tatran by v ní, vzhledem k sobotnímu výsledku, neměl mít problémy postoupit do semifinále play-off. Také v dalších odehraných zápasech čtvrtfinále play-off Krajské hokejové soutěže na zimních stadionech v Kladně, Příbrami a v Černošicích se většinou dařilo hostujícím mužstvům.

Spartak Žebrák porazil tým Hvězdy Kladno 4:2, utkání Příbrami 99 s týmem Benátek nad Jizerou B skončilo výhrou hostů 4:3 a Solopisky remizovaly s Kolínem B 3:3. Všechna odvetná utkání se hrají v neděli 17. února, semifinále je na programu v pátek 22. a odvety v neděli 24. února. Finále play-off se nehraje, oba vítězové semifinálových zápasů jdou rovnou do baráže o postup do Krajské ligy.