Předvolební kampaň se pomalu rozjíždí, první představila svůj spot ODS

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

KOMENTÁŘ – V duchu spojení mládí a zkušeností se představuje zcela nový spot Občanské demokratické strany, který je součástí předvolební kampaně této strany v Sedlčanech. Samotný spot se tváří jako úsměvná konfrontace „splašených“ mladých kandidátů ODS s rozumnými a zkušenými politickými matadory zastávajícími dva nejvyšší posty na sedlčanské radnici.

S určitou nadsázkou až dojemností je pak pojat závěr spotu, kdy za jedním stolem usednou na radnici se zastaralou kancelářskou technikou současný starosta s místostarostou a vedle nich dva mladí političtí „chrti“ s moderními notebooky. Vše nakonec, jako v každé slušné pohádce, dobře dopadne a Honza s princeznou si padnou do náruče… Pardon, tady je tomu trošku jinak.

I když celý snímek působí hodně ztrnule a v závěru jsou určitě všichni protagonisté včetně režiséra rádi, že už to mají šťastně za sebou, tak každopádně je to první opravdová „vlašťovka“ před blížícími se říjnovými komunálními volbami a toho si cením. Stejně tak si cením toho, že dva ,ve snímku starší, kandidáti za ODS „do toho šli“!

Ladislav Havel