Veřejné bruslení startuje poslední srpnovou neděli, od září se pak bruslí dvakrát týdně

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – Sezóna na zimním stadionu v Sedlčanech pomalu nabírá na obrátkách, na ledě zimního stadionu trénují naplno jak hokejisté amatérského pohárového Hobby turnaje, tak i mužstva Tatranu Sedlčany, ženské mužstvo pražské Kobry i vršovičtí Huroni. Už o poslední srpnové neděli by si veřejnost neměla nechat ujít od 14:00 možnost odpoledního bruslení zdarma.

Další možnost zabruslit si mají zájemci z řad mládeže i dospělých o první zářijové neděli, opět od 14 do 16 hodin. Novinkou od 7. září letošního roku je pak možnost jít si zabruslit na led sedlčanského zimního stadionu dvakrát v týdnu, konkrétně ve středu a v neděli. Středeční veřejné bruslení bude probíhat v čase od 16:00 do 18:00.

Výjimkou je podle informací ze sedlčanského zimního stadionu sváteční středa 28. září, kdy si veřejnost může jít zabruslit ve stejném čase jako v každou jinou neděli, tedy od 14:00 do 16:00. Podle zájmu obyvatel města o středeční veřejné bruslení pak budou upraveny termíny veřejného bruslení v následujících měsících.

Ilustrační foto: pixabay.com