Sedlčanští fotbalisté v předkole MOL cupu prohráli v Jindřichově Hradci 2:4

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – V sobotu 4. srpna ráno zajížděli fotbalisté Tatranu Sedlčany k pohárovému utkání MOL cupu na hřiště divizního nováčka FK Jindřichův Hradec 1910. Tady se v dopoledních hodinách utkali se soupeřem, který postoupil do nového ročníku Divize z druhého místa Jihočeského přeboru. Domácí do zápasu nastoupili se čtyřmi novými posilami z Dynama České Budějovice a z Dačic. Hosté naopak přivezli na jih Čech nekompletní „slepenec“ hráčů A i B týmu.

Překvapivě to byli hosté, kteří si v první čtvrthodině vytvořili převahu. Poté Jihočeši zpřesnili hru a měli navrch. Do dvoubrankového vedení se domácí dostali zásluhou Černocha v 31. a Kučery v 33. minutě.

Ani po přestávce tempo nepolevilo, i když toho museli mít v děsném vedru hráči obou mužstev plné zuby. Za hosty snižoval v 70. minutě Senft. Za dalších osm minut domácí Völfel zvýšil na 3:1, o minutu později přidal čtvrtou branku Princ. Hosté korigovali výsledek dvě minuty před koncem, autorem branky by znovu Senft. Tatran Sedlčany si tak podobně jako v ročnících 2016/2017 a 2015/2016 1. kola MOL cupu nezahraje. Vítěz sobotního utkání se ve středu utká s druholigovým Dynamem České Budějovice.

FK Jindřichův Hradec 1910 – Tatran Sedlčany
4:2 (2:0)
Góly: 31. Černoch, 33. Kučera, 78. Völfel, 79. Princ – 70. a 78. Senft
Žluté karty: – 66. Vystyd
Sestava Tatranu: Glogar – Vystyd, Kdolský, Čejda, Lípa P. (76. Matoušek) – Dvořák, Lípa V. (66. Hájek), Senft, Kvěch (81. Valenta) – Krůta D., Krůta M.
Rozhodčí: Vrchota – Benedikt, Vychodil
Diváků: 120