Tatran „A“ ve středečním přípravném utkání porazil příbramské mladíky 6:2

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

VYSOKÝ CHLUMEC – Fotbalisté Tatranu Sedlčany sehráli další přípravný zápas, tentokrát ve středu 25. července proti kombinovanému mužstvu juniorů a U19 1. FK Příbram. Domácí tým měl od začátku zápasu převahu, kterou zužitkoval už ve 12. minutě ve vedoucí gól. Ten padl z kopačky Brotánka z penalty nařízené za faul ve vápně na Lípu. V 21. minutě zahrával Kdolský roh na který si naskočil Vystyd a brankářem vyražený míč usměrnil do sítě Soldát. Po úniku Krůty za další dvě minuty se k míči dostal Senft, prodloužil na Kdolského a ten zvýšil na 3:0. Hosté snížili na rozdíl dvou branek ve 27. minutě střelou z trestného kopu. V 35. minutě se však znovu radovali domácí, když Krůtův roh poslal Vystyd hlavou na Brotánka a ten se podruhé zapsal do listiny střelců. V 45. minutě hosté z brejku snížili na 4:2.

Ve druhém poločase přidal branku Senft po přihrávce Soldáta a zvýšil na 5:2. Skóre zápasu uzavřel Matoušek, když důrazný Krůta vybojoval míč a pro Matouška nebyl problém trefit prázdnou branku. Další příležitosti už sedlčanští fotbalisté neproměnili a ani hostům se nepodařilo po chybě brankáře Glogara skórovat.

„Na našich hráčích bylo vidět, že pomalu vstřebávají únavu po náročných tréninkových dávkách. Proti sobotnímu zápasu s Meteorem jsme byli důraznější a v kombinaci přesnější. Další zápas hrajeme v neděli od 18:00 proti pražským Uhelným Skladům. Zároveň to bude generálka na předkolo Mol cupu, to je na programu v sobotu 4. srpna. od 10:15 na hřišti divizního nováčka Jindřichova Hradce,“ uvedl vedoucí A mužstva Tatranu Sedlčany Jiří Voráček.