Kvěchova střela k levé tyči osm minut před koncem zajistila Tatranu tři body

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

ČESKÝ KRUMLOV – Fotbalisté Tatranu Sedlčany zajížděli v 19. kole Divize skupiny A v sobotu 31. března dopoledne na hřiště Slavoje Český Krumlov. Na podzim Tatran doma zvítězil 2:0, dva góly dali sedlčanští fotbalisté Krumlovu i v sobotu na jeho stadionu a po zásluze si odvezli tři body. O vítězství hostů rozhodl nejen jejich solidní výkon, ale především povedená trefa Kryštofa Kvěcha za stavu 1:1 osm minut před koncem zápasu.

Tatran měl v první půli převahu v poli, kterou korunoval však jen jedinou brankou v 10. minutě zásluhou Hájka a předchozí akci Haase. V dalším minutách zahodil Němec dvě vyložené šance. Krátce před koncem poločasu si domácí gólman poradil i se sólem obránce Vystyda a tak do kabin šly týmy za jednobrankového vedení Tatranu.

Hosté namlsáni šancemi v první v poločase a hubeným vedením vstoupili do druhé půle dost vlažně. To potrestal v 55. minutě domácí Tauber, který z rychlého útoku vyrovnal. A nebýt skvělého zákroku hostujícího gólmana Vančáta o pár minut později, mohl jít Krumlov klidně i do vedení. Pak však hosté znovu zabrali, domácí začali působit unaveným dojmem a to rozhodlo. Tatran podnikl po pravé straně rychlý útok, míč se dostal ke Krůtovi a ten jej poslal na vápno na nabíhajícího Kvěcha. Ten s rozvahou přesně zamířil k levé tyči a bylo rozhodnuto.

Slavoj Český Krumlov – Tatran Sedlčany
1:2 (0:1)
Góly: 55. Tauber – 10. Hájek, 82. Kvěch
Žluté karty: 43. Mravec, 85. Tůma, 87. Svoboda – 43. Vystyd, 65. Haas
Sestava Tatranu: Vančát – Lípa P., Brotánek, Vystyd, Repetný (87. Hofman) – Kdolský, Kvěch (87. Lípa V.), Soldát, Hájek (68. Krůta) – Haas, Němec
Rozhodčí: Pálek – Langmajer, Duda
Diváků: 153