Rodinná akce Funline Tour míří v neděli do středočeského skiareálu Monínec

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLEC-PRČICE – Největší středočeské lyžařské středisko Monínec se v neděli 28. ledna stane letos po Lipně druhou zastávkou 4. ročníku série zábavných akcí na sněhu Funline Tour 2018. Program každé ze zastávek vždy tvoří soutěže pro dětské lyžaře i snowboardisty jako je měřený cross slalom či závod ve snowparku, bezplatná výuka lyžování a snowboardingu, výuka základů freestyle snowboardingu a freeski pod patronací Temple Store, testování lyží a snowboardů K2, či například focení a tisk fotografií a fotokoutek od profesionálů značky Canon a další doprovodný program na sněhu.

„Na všech zastávkách bude možnost bezplatného testovaní amerického výrobce lyží K2 skis a snowboardového vybavení K2 snowboarding pro dospělé i děti. Můžete si tak bezplatně otestovat kvalitní all-mountain a freestyle lyže, lyžařské boty, snowboardy a vázání či dětské velikosti snowboardových bot. Profesionální K2 demo team vám nastaví vázání na lyžích i snowboardech a také rád odborně poradí s výběrem vhodného vybavení. Bezplatně testovat můžete po celý den, což je ideální možnost najít vhodné vybavení pro váší úroveň ježdění. Stánky K2 najdete vždy ve stanovém městečku,“ uvádějí pořadatelé nedělní celodenní akce na Monínci.

V rámci odpoledního programu se bude možné na všech zastávkách Funline Tour 2018 zúčastnit dětského závodu ve snowparku, který je určen klukům i holkám a má několik věkových kategorií. Závod je veřejný a může se ho zúčastnit jakýkoliv zájemce, který splňuje věkový limit. Snowboard závody na Monínci budou součástí Dětské snowboard série 2018, která je připravována ve spolupráci s Czech Snowboarding. Finalisté celé tour, která má celkem 10 zastávek napříč celou ČR se utkají na finále v Peci pod Sněžkou 10-11. března a právě na Monínci mají všichni zájemci možnost sbírat důležité body.