Krajský hokej: Tatran po jasné výhře v Příbrami přivítá poslední Hořovice

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – Krajská hokejová soutěž má o tomto víkendu na svém programu kompletní 12. kolo. V něm hokejisté Tatranu Sedlčany hostí v sobotu 13. ledna na sedlčanském zimním stadionu poslední mužstvo průběžné tabulky – tým HC Cvočkaři Hořovice. Tatran v minulém kole porazil na příbramském ledě Spartak Příbram 7:2, Hořovice prohráli v souboji o poslední místo s jihočeskými Božeticemi 3:5. Sedlčanští hokejisté po uplynulém kole nadále vedou jak celkovou tabulku nejnižší krajské soutěže, tak i tabulku skupiny Jih.

Soutěžní ročník 2017/2018 Středočeské krajské soutěže je rozlosován tak, že mužstva jsou rozdělena do dvou skupin: Jih a Sever. V obou skupinách je po šesti mužstvech, Tatran Sedlčany hraje ve skupině Jih. Kromě Sedlčan jsou v této skupině ještě HC Cvočkaři Hořovice, Slavoj Velké Popovice „B“, Spartak Příbram, Spartak Žebrák a Božetice. Sedlčany vedou tuto skupiny s 30 body. Druhý Žebrák má v tabulce 23 bodů, třetí B tým Velkých Popovic má prozatím 20 bodů.

Pokud Tatran Sedlčany tuto skupinu vyhraje, postoupí společně s vítězem skupiny Sever do baráže o postup do Krajské ligy. Sedlčanští hokejisté mají před sebou kromě sobotního utkání s Hořovicemi v následujících 13. a 14. kole nejprve venku Kralupy nad Vltavou a poté doma Benátky nad Jizerou. V 15. kole zajíždí Tatran do Velkých Popovic a základní část Středočeské krajské soutěže uzavřou sedlčanští hokejisté zápasem doma s týmem Božetic.