Zakuste pouť na sněhu a vyhrajte pobyt

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLEC-PRČICE – Letní teploty nadále lákají k vodě, případně koncem tohoto týdne na tradiční sedlčanskou pouť, ale co takhle zkusit místo toho sněhovou koulovačku, bobovačku, nebo si v parném létě postavit sněhuláka? Na Monínci nic nemožného, navíc, pokud si tu postavíte vlastního sněhuláka, tak ještě můžete vyhrát.

„Rozhodli jsme se technologii Snowfactory (zasněžování při teplotách nad nulou) vyzkoušet i v létě. Proto plánujeme v srpnu několik dní zasněžovat a vy tak máte možnost si sníh vyzkoušet, pohrát si s ním a nebo se jím ochladit. Asi tisíc kubíků sněhu (160 nákladních vozů Tatra) bude pro všechny návštěvníky připraveno pod hotelem Monínec od neděle 20. srpna,“ slibují provozovatelé areálu.

Vše připraveno na letní sněhové hrátky – foto: webkamera

Takže ideální způsob nechat za zády sedlčanskou pouť a vyrazit v neděli na Monínec. Pokud to nestihnete v neděli, tak nevezte hlavu. Sníh by v těchto místech mohl klidně vydržet až do 25. srpna. A jak je to s tou soutěží a tím sněhulákem? Stačí si postavit z moníneckého sněhu sněhuláka, vyfotit se s ním (nebo se nechat vyfotit) a fotku nahrát do facebookové události Letní sněhové hrátky. Co můžete vyhrát? Zimní pobyt na Monínci pro celou, až pětičlennou rodinu, včetně skipasů a vstupu do wellness (bazén, vířivka, sauna).