Rozdíl ve výkonnosti byl víc než patrný

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANY – Divizní fotbalisté A mužstva Tatranu Sedlčany ukončili v sobotu 22. července svou krátkou pouť pohárovým MOL cupem. Po vítězství v předkole nad Spartakem Soběslav jim byl v 1. kole soupeřem druholigový celek FC MAS Táborsko. Dějištěm utkání se stalo hřiště ve Vysokém Chlumci, jehož malou a nerovnou hrací plochu po páteční obhlídce kritizoval trenér Táborska Roman Nádvorník. Jak se v utkání ukázalo, tak jak hřiště, tak také Sedlčany nebyly pro hosty z Tábora velkou překážkou. Jihočeši o svém jasném vítězství rozhodli už v prvním poločase, v druhém se hlavně snažili nezranit se.

V kádru Tatranu chyběli Capouch, Vystyd, Brotánek, Repetný, Valenta a natrvalo Řehák, který přestoupil do třetí rakouské ligy. „Od začátku zápasu bylo vidět, že hrajeme proti profíkům. Oproti nám měli rychlejší start na míč a pokoušeli se hrát z první. My jsme po celý zápas bojovali a hrozili hlavně ze standardních situací. I při nich byl vidět rozdíl, zatímco naše s námahou řešil brankář nebo obránci, my jsme třikrát propadli. Opět byl výborný v brankář Glogar, který chytil Táborsku penaltu a vzápětí i dorážku,“ zhodnotil sobotní pohárový zápas Jiří Voráček, vedoucí mužstva Tatranu.

Tatran Sedlčany – FC MAS TÁBORSKO
0:5 (0:4)
Góly: – 19. Musiol, 20. Prošek, 25. Musiol, 35. Navrátil, 60. Nešický
Žluté karty: 32. Dvořák, 50. Lípa – 45. Navrátil
Sestava Tatranu: Glogar – Hájek (78. Novák), Dvořák, Kdolský, Lípa – Soldát, Kvěch, Matoušek, Senft – Krůta (Kvěch R.), Němec
Rozhodčí: –
Diváků: