Do vězení nenastoupil, hledá ho policie

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

SEDLČANSKO – Příbramští kriminalisté pátrají po dvaatřicetiletém muži, trvale bytem Sedlčany, náměstí T. G. M. 32. Na jmenovaného vydal dne 19. února Okresní soud pro Prahu 3 příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, neboť je dotyčný stíhán pro skutek kvalifikovaný jako přečin krádeže. O nástupu do vězení ví, ale záměrně se skrývá. Hledaná osoba je střední, 170 – 180 centimetrů vysoké postavy, má šedé oči a plavé krátké rovné vlasy.

Poslední místo výskytu hledaného bylo zaznamenáno na ubytovně v Praze 10, odkud dne 23. dubna náhle odešel i se svou přítelkyní. Může se pohybovat na území hlavního města Prahy, ale neví vyloučeno, že se zdržuje i jinde v ČR. S největší pravděpodobností bude vyhledávat levné ubytování na různých ubytovnách, které bude evidovat na svou přítelkyni. Je velice pravděpodobné, že se pokusí změnit svůj vzhled.

„Veškeré poznatky k hledané osobě je možné sdělit na kterékoliv oddělení Policie České republiky, na bezplatnou linku 158 nebo na telefon 974 879 313. Varování pro občany: Nepokoušejte se osobu sami zadržet, tento muž může být agresivní,“ uvedla v tiskové zprávě příbramská policejní mluvčí Monika Schindlová.

Aktualizováno 21. července: „Muž byl dnes vypátrán,“ uvedla policejní mluvčí Monika Schindlová.